Iubirea angelică

Posted by: Ana in Crestinism Add comments
............................................................................................................................................................................................................................ Meditatia Isihasta este perla stralucitoare a spiritualității occidentale. Permite pentru oricine o practica obținerea unui miracol: a fi spiritual în mijlocul vietii, a avea pace in suflet indiferent de cat de agitata si dificila ar putea fi viata. SUNTEM IN LUME, DAR NU SUNTEM AI LUMII Aici link-ul pentru INITIERE TEORETICA IN MEDITATIA ISIHASTA ................................................................................................................................................................

Doi îngeraşi, văzând că oamenii se ceartă tot timpul, au vrut să înţeleagă de ce tot fac ei aceasta şi atunci s-au gândit să vadă cum e, aşa că au stabilit să facă efortul să se certe între ei.

–Uite, eu o să te chem să vii la mine şi tu să nu vii şi atunci asta o să fie de ca şi cum ne-am certa, vrei ?, a spus unul dintre ei.

-Bine, a răspuns celălalt.

Şi primul îşi deschise larg aripile şi inima şi îl chemă pe celălalt cu o imensă iubire. Uitând complet de înţelegerea lor, al doilea înger veni instantaneu, împărtăşindu-i total iubirea şi îmbrăţişându-l. După o perioadă de intensă fericire, primul înger îşi aduse aminte de plănuita lor ceartă şi îi zise celuilalt :

-Păi n-am stabilit noi că nu vii? Uite, să mai facem odată.

Şi deschizându-şi din nou aripile şi inima îl chemă iarăşi cu toată dragostea :

-Vino !

Al doilea îl privi cu o infinită iubire, dar cu mare greutate se abţinu să răspundă chemării, cu lacrimi în ochi. Văzându-i emoţia, primul înger îi spuse :

-Oh, dragul meu, iubitul meu, dacă nu vii tu la mine atunci vin eu la tine !

Şi se duse cu toată viteza şi îl îmbrăţişă.

........................................................................................................................................................................ VA SUGERĂM SĂ VĂ INSCRIETI IN LISTA DE NEWSLETTER pentru a putea avea o legatura directa in cazul unor comunicari importante sau articole speciale semnificative. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un mail cu mentiunea „Pentru newsletter” la adresa : isihasm777@gmail.com. ................................................................................................................................................................

Comments are closed.