............................................................................................................................................................................................................................ Meditatia Isihasta este perla stralucitoare a spiritualității occidentale. Permite pentru oricine o practica obținerea unui miracol: a fi spiritual în mijlocul vietii, a avea pace in suflet indiferent de cat de agitata si dificila ar putea fi viata. SUNTEM IN LUME, DAR NU SUNTEM AI LUMII Aici link-ul pentru INITIERE TEORETICA IN MEDITATIA ISIHASTA ................................................................................................................................................................
627x0Jurnalistul George Grigoriu, de la Realitatea TV, a explicat în câteva zeci de secunde, care este realitatea în cazul, atât de invocat de seculariști, al numărului de spitale în comparație cu cel al numărului de catedrale.
Emisiunea sa, însă, a fost programată duminica, la o oră în care oamenii în general, nu se uită la televizor, așa că acest videoclip a fost postat pe facebook, unde face furori.
“O manipulare odioasă. Unii indivizi au crezut că noi avem memoria scurtă. Au crezut că uităm că în ultimii patru ani s-au închis aproape 70 de spitale în toată țara. Iar medicii nu pleacă din țară din cauza Bisericii, ci pentru că sunt prost plătiți. Biserica este acuzată că a construit prea multe…biserici. Oare ce trebuia să construiască? Aeroporturi? Apropo de construcții: știți câte instituții medicale și farmacii a construit Biserica în ultimii ani? 51. 51 de instituții medicale și farmacii. În eparhiile Bisericii Ortodoxe Române funcționează 785 de instituții și servicii sociale”.

Lozinca, “spitale nu catedrale” a fost lansată de către Asociația Socialist Umanistă din România (ASUR), la puțin timp după înființarea acestui ONG.  Lozinca a fost ușor diseminată în rețelele sociale, în principal, cu ajutorul siteurilor Hotnews și Adevărul.

De altfel, Hotnews a popularizat imediat acțiunile ASUR, deși acest ONG nu avea absolut nicio notorietate sau măcar un număr rezonabil de membri la momentul înființării.
Fondatorul acestei organizații este cetățeanul Atila Nyerges, medic într-o multinațională farmaceutică. La vremea respectivă, actualul director, Toma Alexandru Pătrașcu, era doar vicepreședinte.
Textul integral, în videoul de mai jos.

 Sursa;http://www.activenews.ro/
........................................................................................................................................................................ VA SUGERĂM SĂ VĂ INSCRIETI IN LISTA DE NEWSLETTER pentru a putea avea o legatura directa in cazul unor comunicari importante sau articole speciale semnificative. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un mail cu mentiunea „Pentru newsletter” la adresa : isihasm777@gmail.com. ................................................................................................................................................................

Comments are closed.